Våre samarbeid

Vi har noen utrolig gode samarbeidspartnere. De er med på å gjøre drømmer til virkelighet. Sammen deler vi målet om å få flere til å oppdage naturen.

Oppdraget AS

Oppdraget tilbyr lagbygging og lederutvikling med friluftslivet som ramme. Deltakerne blir ansvarliggjort for å løse ulike oppdrag i fantastiske naturomgivelser.

Målet er å skape individuell utvikling, effektive team og i varig positiv endring. Et viktig virkemiddel er ekte opplevelser, som bearbeides gjennom refleksjon og tilbakemelding på egen og andres atferd.

Oppdraget AS har jeg startet sammen med en tidligere kollega fra Forsvaret.

Les mer på tarduoppdraget.no

Lohne Friluft

Lohne Friluft arrangerer kurs og utdanning til grupper og privatpersoner som ønsker å utvikle seg både som enkeltpersoner og lag,

Her må is-kurset, som avsluttes med gjennomgang av råk, spesielt nevnes.

Vi samarbeider tett med Asbjørn i Lohne Friluft. Her deler vi kompetanse når vi har behov for ekspertisen til hverandre.

Les mer på lohnefriluft.no

Tidligere samarbeid

Naturkompaniet Kristiansand

Endelig har Kristiansand fått en faghandel som spesialiserer seg på friluftsliv. Butikken er ikke så ulik den gamle Aage Johansen sport, for dem som husker den.

Naturkompaniet bidrar til et bærekraftig friluftsliv gjennom å tilby et begrenset utvalg av kvalitetsvarer og reparasjon av varene hvis det blir nødvendig.

Vi er ambassadører for Naturkompaniets butikk i Kristiansand. 

Samarbeidet styrker vår mulighet til å dele våre opplevelser og inspirere andre til å finne glede i naturen.

Fremtidig samarbeidspartner?

Vi er åpne for samarbeid med alle som handler i tråd med våre verdier. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert i å høre mer om hva vi gjør eller hvordan vi kan utvikle et samarbeid.